Gambar Vanidah Imran Kemalangan Kereta kerbakar

981 views

Gambar Vanidah Imran Kemalangan 3 Kereta kerbakar

Gambar Vanidah Imran Kemalangan Kereta kerbakar | Vanidah Imran yang terlibat dalam satu kemalangan kereta terbakar pagi ini dalam perjalanan pulang dari penggambaran darama di serdang pukul 3 pagi.
kalam kemalangan terbabit kereta vanidah imran jenis kereta mini cooper yang di pandunya tiba tiba terbakar di sungai besi kata suaminya vanidah rasyid ishak ketika dihubungi media.

suami vanidah juga menjelaskan bahwa isterinya terselamat dalam nahas tersebut “Dia tak apa-apa, masih tidur lagi. Alhamdulillah dia terselamat daripada sebarang kecelakaan. Cuma sedikit trauma dengan apa yang terjadi. Kereta itu memang rosak dan hancur teruk selepas terbakar,” kata Rashidi.

Gambar Vanidah Imran Kemalangan Kereta kerbakar

Gambar Vanidah Imran Kemalangan Kereta kerbakar

 

Gambar Vanidah Imran Kemalangan Kereta kerbakar 2

 

Tags: #gambar kereta Vanidah Imran terbakar #gambar Vanidah Imran #gambar vanidah Imran Kemalangan #Gambar Vanidah Imran Kemalangan Kereta kerbakar #gambar Vanidah Imran kemalangan teruk #gambar Vanidah Imran terbakar #Vanidah Imran exsident #Vanidah Imran kemalangan di sungai besi #Vanidah Imran Kemalangan jalan raya #Vanidah Imran Kemalangan Kereta kerbakar #Vanidah Imran terlibat kemalangan