Gambar Sekitar Perkahwinan Raja Farah Dan Iskandar ismail

2252 views

gambar ijabkabul raja farah

Gambar Sekitar Perkahwinan Raja Farah Dan Iskandar ismail |Raja farah nama pelakon artis wanita yang tidak asing lagi bagi masyarakat malaysia,sebentar tadi Raja farah dan Iskandar ismail yang telah pun selamat di ijabkabulkan bertempat di Masjid Diraja Tengku Ampuan Jemaah, Bukit Jelutong, Shah Alam, Selangor hari ini.

Suami raja farah Iskandar ismail yang merupakan seorang ahli perniagaan sepertimana cerita yang pernah di kongsikan oleh raja farah pada bulan ramadhan lepas saya ada berkunjung ke sebuah restoran.

Saya makan bersama kawan-kawan. Rupa-rupanya, di situlah dia nampak saya. Ketika itu, dia beritahu bahawa saya yang senyum kepada dia”

“Mungkin dia ingat saya senyum kepadanya, walaupun mungkin senyuman itu saya lemparkan secara rawak. Dia kemudian mahu terus bertanyakan nombor telefon kepada saya, tetapi dihalang oleh kawannya”kisahnya

Disitulah awal mula pertemuan antara raja farah dengan suaminya Iskandar ismail yang pada akhirnya berakhir di jinjang pelaminan.

Tahnia di ucapkan kepada raja farah dan juga suaminya Iskandar ismail.

berikut Gambar Sekitar Perkahwinan Raja Farah Dan Iskandar ismail

gambar sekitar perkahwinan raja farah

gambar raja farah nikah

 

raja farah nikah

raja farah kahwin

raja farah berkahwin

gambar ijabkabul raja farah

gambar ijab kabul raja

 

 

 

Tags: #gambar penikahan raja farah #Gambar perkahwinan raja farah #gambar raja farah kahwin #gambar raja farah kahwin dan Iskandar ismail #gambar raja farah nikah #gambar raja farah nikah dan Iskandar ismail #gambar sekitar perkahwinan raja farah #gambar sekitar pernikahan raja farah #gambar sekitar pernikahan raja farah dan Iskandar ismail