GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN ANAK SULTAN BRUNEI BERPELAMIN EMAS

2016 views

perkahwinan-anak-sultan-brunei5

GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN ANAK SULTAN BRUNEI BERPELAMIN EMAS| cantik gambar sekitar majlis pernikahan anak sultan brunei iaitu Putera Abdul Malik dan isterinya, Dayangku Raabi’atul ‘Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah.

perkahwinan-anak-sultan-brunei41

majlis pernihan anak sultan brunei yang berlangsung dengan meriah dan mewah menjadi perhatian dari seluruh negara. Menurut sumber pernikahan tersebut berkonsepkan bertatahkan emas, jadi apabila melihat gambar sepanjang majlis perkahwinan memang tidak boleh dinafikan lagi pasti kos majlis tersebut berjuta-juta ringgit.

perkahwinan-anak-sultan-brunei10
Malah menurut sumber, perkahwinan yang berlangsung di Istana Nurul Iman menyaksikan kedua mempelai duduk diatas pelamin yang diperbuat daripada emas serta mengenakan busana yang turut bertatahkan emas dan berlian. Pasti ramai yang impikan majlis seperti ini kan?

perkahwinan-anak-sultan-brunei8
Lebih menarik apabila jambangan bunga yang dipegang oleh pengantin perempuan iaitu jambangan yang diperbuat daripada permata yang cukup memukau. Korang rasa berapa agaknya kos majlis perkahwinan tersebut? Mahunya berjuta-juta. Tak gitu?

perkahwinan-anak-sultan-brunei7

perkahwinan-anak-sultan-brunei6

perkahwinan-anak-sultan-brunei4

perkahwinan-anak-sultan-brunei3 perkahwinan-anak-sultan-brunei2

 

Tags: #GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN ANAK SULTAN BRUNEI #GAMBAR MAJLIS PERNIKAHAN ANAK SULTAN BRUNEI GAMBAR SEKITAR MAJLIS PERNIKAHAN ANAK SULTAN BRUNEI #GAMBAR SEKITAR MAJLIS PERKAHWINAN ANAK SULTAN BRUNEI