GAMBAR HARUN SALIM BACHIK JATUH DAN MENINGGAL DUNIA DI TANDAS R&R

1738 views

harun-salim-bachik

GAMBAR HARUN SALIM BACHIK JATUH DAN MENINGGAL DUNIA DI TANDAS R&R |Harun Salim Bachik meninggal dunia , satu lagi Pelakon dan juga pelawak malaysia menghembuskan nafas terakhir selepas rebah ketika berhenti di kawasan Rehat dan Rawat (R&R) Bukit Merah, Perak arah selatan kira-kira pukul 5 petang, Ahad.

Pelakon Den Wahab ketika dihubungi mengesahkan mengenai perkara itu namun tidak dapat memberi butiran lanjut tentang kejadian mengejut itu. “Saya dimaklumkan mengenai perkara itu oleh pengarah, Dr Anwardi Jamil, kira-kira jam 5 petang tadi mengenai perkara itu. “Daripada apa yang dimaklumkan kepada saya, Harun dan keluarganya dalam perjalanan pulang dari Pulau Pinang ke Kuala Lumpur selepas menghadiri satu majlis perkahwinan. “Mereka kemudiannya singgah di RNR Bukit Merah untuk mengisi minyak sebelum Harun tiba-tiba rebah dan meninggal dunia,” katanya kepada mStar Online.10387622_918508478181116_3096701230323455_n

Den turut memberitahu jenazah Allahyarham difahamkan akan dibawa ke hospital terlebih dahulu bagi mengetahui punca kematiannya. “Saya tidak pasti sama ada Allahyarham akan dibawa ke hospital berdekatan atau dibawa ke hospital di Kuala Lumpur,” ujarnya. Sementara itu, pelakon dan rakan baik Harun, Afdlin Shauki ketika dihubungi turut mengesahkan perkara itu dan memberitahu beliau dalam perjalanan ke rumah Allahyarham.

Bagaimanapun Afdlin tidak dapat mengulas lanjut tentang kejadian tersebut kerana masih belum mendapat maklumat sahih berhubung kematian sahabat baiknya itu. “Berita tentang kematian Harun benar malah saya sedang dalam perjalanan ke rumahnya. “Bagaimanapun saya tidak dapat mengulas lanjut kerana belum mendapat cerita sebenar tentang kejadian,” katanya. -mstar- اللهم أغفرله و ارحمه و اعفو عنه و أكرمه اللهم وسع مدخله و ادخله الجنة و غسله بالثلج و الماء والبرد اللهم يمن كتابه و هون حسابه و لين ترابه و ثبت أقدامه و ألهمه حسن الجواب اللهم طيب ثراه و اكرم مثواه واجعل الجنة مستقره و مأواه .

Tags: #HARUN SALIM BACHIK #HARUN SALIM BACHIK MENINGGAL DUNIA #PUNCA HARUN SALIM BACHIK MENINGGAL