Gambar Doktor Suspek Utama Pembunuhan Kevin Morais Dan Video Penemuan Mayat Dalam Tong Drum

dalang

Gambar Doktor Suspek Utama Pembunuhan Kevin Morais Dan Video Penemuan Mayat Dalam Tong Drum|Di fahamkan dari satu sumber inilah wajah suspek utama pembunuh Anthony Kevin Morais yang bergelar seorang doktor berpangkat kolonel yang dipercayai mempunyai kaitan dengan satu perbicaraan di Shah Alam, dua minggu lalu.

Mayat Anthony Kevin Morais Yang di jumpai disimen dalam tong  di dalam parit di Jalan Subang 3 telah disahkan oleh polis.

siasatan awal yang dilakukan motif pembunuhan adalah berhubung kes dendam seperti yang pernah kami maklumkan sebelum ini.

Video sekitar  lokasi penemuan mayat  Anthony Kevin Morais yg di sumbat didalam sebuah tong di Taman Subang Mewah,Subang Jaya.


Katanya, seorang doktor di Hospital Tentera menjadi dalang utama kes penculikan dan pembunuhan ini.
Difahamkan, suspek membunuh mangsa sebelum diikat dan diletakkan di dalam guni sebelum disimen di dalam tong drum sebelum dicampakkan di parit di Jalan Subang 3, Subang Jaya.

Berikut gambar yang didakwa suspek utama Dalang pembunuhan Anthony Kevin Morais.

 

sumber gambar http://omakkau.blogspot.my/

sumber gambar http://omakkau.blogspot.my/

 

Akhbar Kosmo pernah menyiarkan kes seorang doktor berpangkat Kolonel yang berkhidmat di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Wangsa Maju yang didakwa melakukan dua kesalahan rasuah membabitkan wang sejumlah RM 700,000.

kosmo

 

 

baca lagi:

1-kevin morais dibunuh karna dendam

2-Mayat Kevin Morais Dijumpai Dalam Tong Drum Konkrit Dipercayai Dibunuh Seorang Doktor Tentera

3-10 Kes Bunuh Sumbat Mayat Dalam Tong Dram Dan Disimen Di Malaysia

 

Tags: #gambar doktor pembunuh kevin morais #gambar suspek utama pembunuh kevin morais #video kepin morai di sumbat dalam tong drum #video penemuan mayat kevin morais

Author: 
author