FOTO NABILA HUDA DI KOMEN LUCAH,PASAL PENGANG SOSEJ

1419 views

nabila huda pengang sosis

FOTO NABILA HUDA DI KOMEN LUCAH,PASAL PENGANG SOSEJ -Apa korang rasa bila foto yang dimuat naik di laman sosial menjadi bualan dan diberikan komen lucah. Mesti bengang, betul tak?

Kami pun tak faham dengan sikap segelintir ‘pemerhati’ industri hiburan yang sesuka hati je memberikan kata-kata lucah terhadap selebriti tempatan.

Sebelum ini, foto Anzalna makan aiskrim, kemudian foto Siti Saleha di tepi pantai, baru-baru ini, anak kepada rockers terkenal, Nabila Huda pula terkena.

nabila huda

Semuanya gara-gara sebuah Facebook blog hiburan terkenal memuat naik gambar Nabila sedang berniaga sosej di sebuah expo baru-baru ini.

 

Hinggakan orang lain yang tak ada kena mengena pun turut dijadikan bahan untuk mengata. Adoi, annoying tahu! Rasanya tak salah Nabila nak jual apa sekalipun asalkan ianya halal dan tak menyalahi undang-undang.

Macam manalah agaknya selebriti tanah air kita berdepan dengan situasi begini ya?

Tags: #Anzalna makan aiskrim #foto bogel nabila huda #foto lucah nabila huda #foto nabila huda #foto Siti Saleha di tepi pantai #jadi viral #komen lucah tentang nabila huda #Nabila Huda #nabila huda pegang sosij #pegang sosij