Emma Maembong dedahkan Perangai Sebenar Zizan Razak

2299 views

 

images

Emma Maembong dedahkan Perangai Sebenar Zizan Razak  | Sesebuah hubungan cinta itu tidak akan selamanya menggembirakan dan pasti ada dugaannya juga. Ini kerana dengan dugaan itulah lebih banyak perkara boleh dipelajari tentang perangai sebenar pasangan masing-masing berbanding jika hanya berseronok dan mengharapkan hubungan baik-baik sahaja.

Mungkin fasa tersebut sedang dilalui pasangan sensasi terkini, Emma Maembong dan Zizan Razak. Aktres berusia 22 tahun itu dikhabarkan telah memuatnaik sekeping foto di laman Instagram yang mengandungi tulisan tersirat dan seakan membayangkan hubungannya dengan Zizan sedang bermasalah.

Antara isi kandungan foto berkenaan ialah luahan sayu Emma bagaimana dirinya tidak begitu mendapat perhatian, layanan dan dihargai oleh seseorang yang paling rapat dengannya. Adakah individu yang dimaksudkan ialah Zizan Razak?

Emma Maembong dedah perangai sebenar Zizan Razak

Menariknya semalam, pelawak terkenal itu semalam menafikan kenyataan Emma baru-baru ini ditujukan kepadanya. Jika demikian, untuk siapakah tulisan itu dinyatakan.

 

 

Tags: #Emma Maembong dan Zizan Razak #emma maembong dan zizan razak 2015 #emma maembong dan zizan razak berpisah #emma maembong dan zizan razak bertunang #emma maembong dan zizan razak kahwin #emma maembong dan zizan razak putus #Gambar Hot Emma Maembong #punca emma dan zizan putus #Zizan Razak