Dua Pelajar Sekolah Ditahan Kantoi Rogol Lelaki Oku

1891 views

Dua Pelajar Sekolah Ditahan Kantoi Rogol Lelaki Oku|Dua remaja wanita yang merupakan pelajar sekolah menengah ditahan selepas didakwa merogol seorang remaja lelaki oku 19 Tahun.

Remaja lelaki yang menurut orang tuanya mengalami masalah terbelakang mental OKU menjadi pelecehan seksual yang dilakukan dua remaja ( jiran) ketika ketiadaannya dirumah.Katanya ketika membuat laporan bersama anaknya di balai polis Deli tua medan semalam.

Menurut cerita kejadian itu bermula ketika kedua suspek mengajak mangsa kerumah mereka untuk bermain,setiba ditempat kejadian kedua remaja berkenan langsung menyerang mangsa dengan membukak baju dan seluar mangsa.

Dalam kejadian itu mangsa coba mengelak namun gagal melawan hingga kedua remaja itu melepaskan nafsu yang sudah sampai ubun-ubun secara bergantian.

Tidak hanya itu adengan seksual yang mereka lakukan juga turut dirakam menggunakan handphone.

Takut mangsa mengadukan kejadian ibunya,kedua suspek memujuk mangsa agar tidak menceritakan kejadian kepada orang lain jika ingin bermain seperti itu lagi.
Namun entah mengapa ketika ibu mangsa sampai kerumah,mangsa menceritkan kepada ibunya bahwa ia sebenarnya telah menikah dengan dua kekasihnya dan sudah melakukan hubungan intim layaknya suami isteri.

Ibunya yang terkejut terus memujuk anaknya untuk bercerita sebelum melaporkannya kepada pihak polis.

Kepolisian Deli Tua Hizar Siahaan yang diwakili oleh Rolly membenarkan kejadian dan menahan kedua suspek untuk ditindak lanjuti.

Siasatan awal dirumah suspek mendapatI beberapa majalah dewasa mengandungungi bahan lucah dan beberapa DVD porno.

 

Tags: #dua pelajar rogol lelaki oku #Dua Pelajar Sekolah Ditahan Kantoi Rogol Lelaki Oku #dua pelajar wanita rogol lelaki oku #keas wanita rogo lelaki oku #kes pelajar rogol lelaki oku #pelajar wanita rogol lelaki oku #wanita rogol lelaki oku