Dina Nasir Dedah Kisah Silam Gangguan Seksual Bapa Sendiri Semasa Berumur 11 tahun

dina naisr

Dina Nasir Dedah Kisah Silam Gangguan Seksual Bapa Sendiri Semasa Berumur 11 tahun|Beberapa hari lepas dina nasir meluahkan rasa kecewa kepada suaminya yang sanggup merampas kedua anaknya dilaman media sosial,ekoran isu tersebut punca bekas suami dina merampas kedua anak itu karena dina nasir didakwa sudah tidak waras.

Namun Isu itu semakain tengang apabila dina nasir mendedahkan kisah silamnya diaman beliau  hampir dirogol oleh bapa kandung sendiri ketika berusia 11 tahun.yang menyebabkan hubungannya dengan keluarnya menjadi tengang sampai saat ini.

Dakwaan mengatakan Dina tidak waras dibuat oleh seorang wanita yang mengaku dirinya sebagai wakil keluarga.

“Minta maaf, saya wakil keluarga, dia perlukan rawatan dan sebenarnya apa yang dia cakap, tak betul dan mereka-reka cerita. Diharap semua pihak faham dan tidak lagi share dan viralkan. Pihak polis pun sedang membantu kami dan sedang mencari dia. Kami hanya ingin pulihkan dia seperti biasa.

Rakyat Malaysia yang prihatin, sila beri kerjasama,” katanya.

Namun, ibu kepada dua anak itu menafikan dakwaan tersebut.

“Saya dah cakap jujur dan benar, saya tak gila!” Demikian penafian yang dibuat oleh Dina Nasir di laman Facebooknya.

“Kak Ruby, apa hak Kak Ruby buat tuduhan macam tu? Apa buktinya? Lillahi ta’ala Razif pukul saya. Kenapa abang Am dengan Kak Ruby tergamak buat macam ni? Khianati kepercayaan yang saya beri. Saya dah cakap jujur dan benar. Saya tak sakit, saya tak gila, saya waras,” jawabnya.

Dalam ruangan comment yang sama, dina nasir hampir dirogol bapa sendiri

“Kalau abah saya sendiri pernah ada nak buat tak elok di bilik tidur kepada saya ketika berumur 10/11 tahun, bagaimana saya mahu benarkan mak abah kandung saya menjaga dan didik anak-anak saya?

“Abah masuk bilik malam-malam, c*** m**** nak main k****-k**** l****. Itu bukan seksual harrasment ke? Saya beritahu mak, mak tak mahu percaya. Apa punya jenis mak, sebab nak tutup aib, menafikan kebenaran.

“Mak abah kandung saya zalim, mahu bawa saya ke tempat orang gila. Tidak mustahil mak abah saya akan berikan didikan yang salah untuk anak-anak saya. Malah bekas suami pun tidak layak ke atas hak penjagaan anak-anak sebab dia pukul saya sehingga keguguran,” katanya selain mendedahkan lelaki itu suka menonton video lucah.

kulum

Menjawab mengenai dakwaan dia mendera anak-anaknya sendiri, Dina menafikan perkara itu dan mendedahkan bahawa anak-anaknya dicubit oleh oleh anak saudara yang lain.

“Saya difitnah dera anak-anak sendiri. Saya tak dera anak-anak sendiri, tetapi ada anak saudara perempuan yang suka mencubit pipi Irsyad sampai lebam,” katanya.

baca lagi:

1.Gambar sekitar perjalanan dina nasir dari penang ke kajang

2.Dina nasir dakwa kena sihir

3.Dina Nasir Dedah Sikap Sebenar Bekas Suami


Tags: #dina nasir #dina nasir gila #dina nasir hampir dirogol #kisah silam dina nasir