Dendam Isteri dahaga seks Selama 10 tahun

2439 views


Dendam Isteri dahaga seks Selama 10 tahun|Seorang isteri di India memotong kemaluan suaminya selepas lelaki berkenaan enggan mengadakan seks dengannya selama lebih 10 tahun.

Rita Yadav, 28, menyerang suaminya, Ved Prakash, 31, di kediaman mereka di Ghaziabad, Uttar Pradesh, negeri di utara India, Khamis lalu.

Dia mendakwa suaminya enggan mengadakan seks sepanjang 10 tahun daripada 11 tahun perkahwinan mereka dan percaya Prakash mempunyai kekasih lain.
“Dia pernah berkata, dia bencikan saya. Kami bergaduh setiap hari. Dia berkata, dia benci melihat wajah saya dan mengancam menjalinkan hubungan dengan wanita lain. Saya terdesak untuk mempunyai anak. Saya rayu supaya dia mengadakan seks dengan saya tetapi dia berkata, dia akan melakukannya dengan wanita lain. Saya sudah tidak dapat menahan perasaan lagi,” kata Rita.

Dia akhirnya bertindak untuk meluahkan rasa marahnya Khamis lalu apabila Prakash, pemandu teksi, pulang dari syif malam dan terus ke kamar mandi.

Rita dikatakan telah memukul suaminya di bagian kepala dengan penggiling batu dan mangsa jatuh tidak sedarkan diri.kemudian Rita mengambil pisau dapur untuk memotong kemaluan suaminya.

Tak cukup disitu,rita juga mengurung suaminya dalam bilik mandi sebelum menyerahkan diri kepada pihak polis.

ARTIKEL MENARIK LAINNYA:

1.Isteri Cangkul Kepala Suami Ketika Buat Seks Dengan Jiran

2.suami lebih suka tengok cerita hindustan sambil onani daripada jimak isteri

3.Terlalu Geram,Suami Gigit Biji Kelentit Isteri Sampai Putus

4.Suami Cerai Isteri Tak Tahan Diminta Nafkah Batin Sekali Dalam 3O Minit

 

 

Tags: #10 tahu tak disentuh #dendam isteri dahaga seks #Dendam Isteri dahaga seks Selama 10 tahun #isteri berang potong kemaluan suami #isteri potong kemaluan suami