Cerita sebenar gadis india ditelan ular sawa di kulim

11278 views

Cerita sebenar gadis india ditelan ular sawa di kulim|Baru baru ini viral dilaman media sosial facebook yang mendakwa seorang gadis  india teah maut akibat di telan ular sawa di kulim.
Dalam postingan tersebut turut dimuat naik beberapa keping gambar seorang gadis  india dalam keadan mengerikan bersamaan dengan gambar ular sawa dengan perut mengembung kononya ular tersebut telah menelan seorang manusia.

video yang disebar.

Ekoran isu berkenan pihak ibu pejabat polis daerah kulim,mengeluarkan kenyataan bahwa berita kematian seorang anak gadis yang di telan ular sawa yang dikatakan berlaku di Daerah Kulim adalah tidak benar.Kejadian tersebut mugkin berlaku di luar negara.Dan diharap mana-mana pihak tidak menyebarkan maklumat palsu ini.katanya.

gadis india yang dikatakan menjadi mangsa ditelan ular sawa.

Tags: #berita gadis india ditelan ular sawa di kulim #berita gadis india maut ditelan ular sawa di kulim #Cerita sebenar gadis india ditelan ular sawa di kulim #Cerita sebenar gadis india maut ditelan ular sawa di kulim #info sebenar gadis india ditelan ular sawa di kulim