Cerai isteri kerana bau ketiak terlalu busuk

1404 views

Cerai isteri kerana bau ketiak terlalu busuk|Hanya kerana tak tahan dengan bau ketiak isteri,seorang suami tergamak menceraikan isterinya dengan talak tiga sekaligus.

Menurut Suami yang mengajukan cerai di pengadilan agama Isnin kelmarin berkata,bau ketiak isterinya terlalu busuk sehingga dia tidak selera melihat wanita yang dia nikahi sejak setahun lalu.

Bahkan tanpa segan silu,lelaki berusia 30 tahun itu turut mendedahkan bau ketiak isterinya bertambah masam apabila mereka beradu kasih di atas ranjang.

Lebih menakutkan kataya apabila dia menutup hidung kerana tidak tahan bau ketiak isterinya,dia akan dimarahi dan juga di pukul.

Bagaimanapun isteri yang enggan namanya di dedahkan mengaku sudah beberapa kali memakai Deodoran yang mahal semenjak dia perasan suaminya kerap kali menutup hidung ketika mereka bersama,namun bau busuk ketiaknya tidak hilang.

Dalam sidang pengadilan agama,pihak hakim cuba memberi kesempatan kepada keduanya untuk memperbaiki keadaan,namun keduanya memilih untuk berpisah.

Tags: #bau ketiak isteri #Busuk. #Cerai