Bunuh dan makan organ dalaman

629 views

Bunuh dan makan organ dalaman|Penduduk kampung Dong suang di wilayah Bueng karn thailand dikatakan telah menjadi saksi pembunuhan kejam bernama Tan loon ubon.

Suspek di kenali sebagi Paere dikatakan kerap mengunjungi rumah mangsa yang merupakan warga emas yang di hormati di kampung itu.

Lebih mengejutkan lagi selepas suspek di tangkap,pihak polis nemenukan hati mangsa di dalam poket seluar Paere.

Dia kemudian mengaku telah membunuh mangsa dan memakan sebagian hatinya konon dengan hal itu usia manusia akan lebih panjang.

Siasatan pihak polis menunjukkan bahwa suspek sebelum menyembelih dan meyiat badan mangsa,suspek mengambil dada jenis Methamphemine dan marijuana.

Menurut Paere serangan itu bermula selepas mangsa memberitahu bahwa dia yang telah membunuh bapa Paere.

Dia beritahu saya bahwa dia telah membunuh bapa saya,saya cakap tak mungkin,tapi dia tidak berhenti bercakap tentang hal itu dan saya tidak tahu mahu buat apa.

Saya tikam,kemudian dia menangis minta maaf dan saya sangat marah ketika itu.saya bertanya padanya sebanyak 4 kali dan dia bercakap berkara yang sama.kata Paere.

Menurut laporan pihak polis,mangsa dijumpai dalam keadaan mati dengan kesan tikaman di bagian leher yang hampir putus dan perut terbelah.

Sebilah pisau dapur berukuran 9 inci juga di dapati di lokasi kejadian,sementara laporan hasi bedah siasat menunjukkan beberapa organ dalaman mangsa juga turut hilang termasuk hati.

Tags: #Bunuh #Dalaman #makan #organ