Budak 7 Tahun maut dirogol lelaki setengah abad

6719 views

Budak 7 Tahun maut dirogol lelaki setengah abad|Seorang kanak-kanak perempuan berusia 7 tahun ditemukan maut dipercayai dirogol hingga maut oleh lelaki separuh abad pagi tadi di desa Pama deli serdang medan.

Mayat mangsa ditemukan pertama kali oleh orang awam yang merasa curiga dengan tumpukan daun pisang yang menutupi mayat kanak kanak malang itu.

Siasatan awal pihak polis deliserdang mendapati ada bekas luka cekikan di bagian leher dan bagian intim mangsa mengalami pendarahan.

Team Bravo Scorpion Jatanras Polis Sergai yang dimaklumkan atas pembunuhan itu turun padang untuk menjalankan siasatan dan berjaya menahan suspek petang tadi dengan menghadiahkan dua timah panas di bagian kaki ketika cuba melarikan diri.

Dimaklumkan suspek merupakan seorang duda dan juga jiran mangsa telah melakukan perbuatan terkutuk itu sebanyak dua kali.

Namun pada kejadian yang kedua,mangsa melawan sehingga memperlakukan mangsa secara exstrime termasuk mencekik mangsa dan melakukan hubungan luar tabii hingga mangsa meninggal dunia.

Menurut keterangan suspek dia merogol mangsa dirumahnya sebelum menyeret mayat mangsa kira-kira 300 meter dari kediaman mereka.

Tags: #budak 7 tahun #lelaki setengah abad #Maut Dirogol