Budak 5 tahun dedah perangai biadap saudara jauh

4683 views

Budak 5 tahun dedah perangai biadap saudara jauh|Seorang pengganggur 22 tahun ditahan polis di sini semalam, selepas didakwa mencium dan memasukkan jari serta mengorek kemaluan anak saudaranya berusia lima tahun.

Tidak cukup dengan itu,lelaki tersebut juga melakukan hal yang sama terhadap adik mangsa yang berusia setahun tujuh bulan.

Menurut sumber perbuatan itu mula disedari apabila ibu mangsa mendapati bagian sulit anak perempuannya yang berusia setahun itu lebam semasa menukar lampin.

Mangsa yang bersuaia 5 tahun pula membisikkan ketelinga ibunya yang suspek juga pernah mencium kemaluannya dan mengajak kanak-kanak tersebut untuk melakukan hubungan intim.anak itu juga mengaku bahwa suspek pernah memasukkan jari kedalam alat sulitnya berulang kali.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Datuk S. Dev Kumar berkata, suspek berusia 22 tahun ditahan di sebuah rumah tidak bernombor pada pukul 2.50 petang di Kampung Tambirat, Asajaya di sini.

“Suspek yang merupakan saudara jauh mangsa telah direman selama tujuh hari bermula hari ini sehingga 8 Ogos nanti.

Lelaki terbabit kami tahan selepas bapa mangsa membuat laporan polis ” katanya ketika dihubungi di sini

Beliau berkata, kes disiasat mengikut Seksyen 14(a) dan (d) Akta Kesalahan-kesalahan Seksual Terhadap Kanak-kanak 2017,” katanya.

 

 

Tags: #Budak 5 tahun dedah perangai biadap saudara jauh