Budak 12 tahun beranak hasil hubungan dengan kekasih umur 15 tahun

1631 views

Budak 12 tahun beranak hasil hubungan dengan kekasih umur 15 tahun|Sibu: Misteri penemuan bayi dalam Almari di kampung bahagia jaya terbongkar apabila pihak polis menahan sepasang kekasih remaja semalam.

Suspek wanita berusia 12 tahun yang tidak memiliki pengenalan diri mengaku telah melahirkan bayi berkenan sekitar jam 6 petang pada ahad lalu di dalam tandas rumahnya.

Buntu dan bimbang perkara itu diketahui orang lain termasuk ahli keluarga,suspek menyembunyikan bayi tersebut didalam almari ,ruang stor bawah rumah kayu kediamannya.

Timbalan ketua polis daerah sibu Martin Khoo berkata,suspek juga mengaku kehamilannya dan kelahiran bayi tersebut tidak diketahui sesiapa termasuk kedua ibu bapa angkatnya walaupun mereka tinggal dirumah sama.

Selain itu suspek semasa di soal siasat turut mengaku pernah melakukan hubungan itim dengan teman lelakinya pada penghujung tahun 2016 lalu.

Bagaimanapun pihak polis juga turut menahan seorang pelajar tingkatan 3 di sebuah sekolah menengah di sini sekitar jam 3 petang semalam.

Terdahulu pemberita memaklumkan seorang bayi lelaki yang masih bertali pusat di temui dalam sebuah almari stor di kampung bahagia.

Bayi pertamakali ditemukan oleh cucu perempuan pemilik rumah berkenan yang berusia 17 tahun.

Difahamkan remaja perempuan berkenan terdengar bunyi mencurigakan sebelum keluar untuk memeriksa.

Tekejut dengan penemuan bayi itu,dia kemudia memanggil ahli keluarga serta jiran berdekatan sebelum di maklumkan kepada pihak polis.

Tags: #BERANAK #Budak 12 tahun #hasil hubungan #kekasih umur 15 tahun