Budak 11 Tahun Bersalin Mungkin Mangsa Rogol

2159 views

gambar budak bersalin sakit perut

 

Budak 11 Tahun Bersalin Mungkin Mangsa Rogol|seorang murid derjah 5 berusia 11 tahun dikabarkan telah bersalin dis sebuah klinik sewasta hari rabu semalam.

Bermula dari pada sakit perut yang di alami oleh gadis yang masih berusia 11 tahun itu terus sang nenek membawanya ke sebuah klinik swasata untuk menjalani perubatan,namun dia dikejutkan dengan kenyataan doktor bahawa cucunya itu sakit perut akibat hendak bersalin.

Kenyataan ketua polis Daerah Jempol Superitendan Hamzah Alias berkata, nenek yang juga penjaga kepada mangsa bertindak membawa cucunya ke sebuah klinik swasta setelah mangsa mengadu sakit perut.

Siasatan awal yang dilakukan mendapati budak perempuan itu tinggal bersama bapanya di bahau.memetik daripada laporan Mynewshub perempuan berusia 11 tahun yang baru melahirkan seorang bayi lelaki semalam, disyaki menjadi mangsa rogol seorang lelaki berusia lingkungan 30-an.

Gambar dan biodata budak 11 tahun bersalin berkenan tidak  didedahkan oleh media untuk menjaga maruah yang mungkin adalah salah seorang mangsa rogol.

baca lagi:

Gambar Dan Kronologi Kes Budak 11 Tahun Bersalin Di Negeri Sembilan

Tags: #11 tahun #bersalin.mangsa #Budak #darjah 5 #Rogol