Biodata Nurul Adeline Daud,Janda Bidas Isu Video Viral Hantaran RM 20K

5324 views

Biodata Nurul Adeline Daud,Janda Bidas Isu Video Viral Hantaran RM 20K|Semalam kita dikejutkan oleh satu video viral dari seorang akak yang berasal dari Kelantan berkenaan isu hantaran RM 20K. Akak ini memberikan nasihat kepada orang-orang muda di luar sana berkenaan wang hantaran yang boleh dikatakan sekarang menjadi beban kepada orang lelaki yang ingin berkahwin, kesudahannya wang hantaran berpuluh puluh ribu namun rumahtangga tiak juga bahagia. Akak ini juga bukan bercakap kosong tetapi beliau bercakap dengan pengalaman beliau sendiri. Bagi yang belum tonton video tersebut boleh tonton di bawah

Kami berpeluang untuk menemubual akak ini sendiri melalui Whatsapp beliau. Berikut adalah serba sedikit biodata beliau :

Nama penuh : Nurul Adeline Binti Daud

Umur : 29 Tahun

Asal : Kelantan

Status : Janda & tiada anak

Pekerjaan : Menjual Organic’s Homemade Product dan sabun madu kelulut secara online

Facebook : Nurul Adeline Daud

Instagram : Nurul Adeline Daud,

Organic’s Homemade Product Oleh Akak Nurul Adeline
Kami juga sempat menemubual akak Nurul Adeline berkenaan Organic’s Homemade Product dan sabun madu kelulut yang dijualnya.

 

 

 

Akak Nurul Adeline juga menyatakan produk yang dijualnya ini dihasilkan sendiri dan tiada sebarang bahan kimia merbahaya, hanya menggunakan sumber hasil semulajadi.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan sebarang produk jualan beliau boleh lah contact akak Nurul Adeline di facebook beliau seperti tertera diatas atau boleh juga Whatsapp ke nombor ini 013-638 4880.

Ciri-ciri lelaki idaman akak Nurul Adeline.
Kami juga sempat bergurau dengan akak Nurul Adeline dan bertanyakan tentang ciri-ciri lelaki idaman beliau. Bagi mereka yang telah melihat video viral beliau semalam, beliau ada juga menyatakan serba sedikit namun kami ingin mendapatkan info lebih lanjut berkenaan ciri-ciri idaman akak Nurul Adeline.

Lepasni kalau ada yang nak masuk line boleh la ye..

Apa-apa pun kami ucapkan selamat maju jaya buat akak Nurul Adeline dalam perniagaan beliau dan juga kehidupan seharian. Aminnn.

Tags: #Biodata Nurul Adeline Daud #Janda Bidas Isu Video Viral Hantaran RM 20K