Biodata Hafiz Suami Tak Jadi Farah Fauzan Dan Punca Tak Jadi Kahwin

olkl

Biodata Hafiz Suami Tak Jadi Farah Fauzan Dan Punca Tak Jadi Kahwin|Farah Fauzan 36 yang sepatutnya kahwin pada 17 september ini dengan Hafiz dibatalkan dengan penuh rasa duka citanya.

Perkara itu dimaklumkan oleh Farah Fauzan dalam siang media.

“Dengan penuh rasa duka cita, saya ingin memaklumkan bahawa hasrat saya untuk menamatkan zaman bujang dengan pemuda bernama Hafiz telah dibatalkan atas sebab-sebab yang terlalu peribadi. “Jujur saya akui, keputusan untuk membatalkan pernikahan ini merupakan satu keputusan yang sukar untuk saya ambil” jelas beliau.

Dimaklumkan persiapan pernikahan ini telah dibuat sejak julai 2016 lalu,Farah Fauzan juga turut mengongsikan kabar gembira dan juga gambar gambar persiapan perkahwinannya bersama peminat di laman media sosial.

Pengumuman Farah tidak jadi kahwin di minit minit terakhir sebenarnya agak mengejutkan peminatnya.

Bagaimanapun Farah Fauzan menjelaskan punca beliau membatalkan pernikahannya itu dengan alasan tidak sependapat dan sehaluan dengan bakal suami tak jadinya Hafiz.

Sebelumnya pasangan ini berkenalan dalam tempoh dua tahun atas dasar di perkenalkan seorang rakan di Majlis Makan Malam Pada awal ogos 2016 lalu
Sepertimana yang di ketahui umum farah sememangnya tidak pernah mendedahkan identiti hafiz dalam tempoh bercinta 2 tahun kepada umum.

Berikut Adalah Biodata Hafiz Bakal Suami Tak Jadi Farah Fauzana

Nama Penuh: Mohamed Hafiz

Umur: 38 Tahun

Pekerjaan: Usahawan

Asal: Perak

Alamat Terkini: Shah Alam, Selangor

Gamnar Hafiz Bakal Suami Tak Jadi Farah Fauzana

1546248_10152715752752998_873967964568174130_n

i

foto

Gambar membeli persiapan kahwin yang dikongsikan oleh farah bersama peminatnya di laman media sosial.

b

d

kjio

Tags: #Bakal #Batal #Biodata Hafiz #Farah Fauzan #Gambar #Punca farah Tak Jadi Kahwin #Suami Tak Jadi