Biodata & Gambar Terkini Gadis Sabah Mirip Selena Gomez

3537 views

Biodata & Gambar Terkini Gadis Sabah Mirip Selena Gomez|Seorang gadis dari Sabah Mirip wajah artis antarabangsa Selena Gomez telah menjadi viral baru baru ini ,beliau  juga telaj  menjadi rebutan iklan fesyen dan produk kecantikan selain ditawar berlakon.

Gadis ini juga mendapat tawaran berlakon filem Sumpahan Akinabalu terbitan New Line Film Sdn Bhd.

“Banyak yang menghubungi saya untuk menjadi model bahkan untuk berlakon tetapi buat masa ini saya hanya menandatangani kontrak untuk berlakon dan ia tidak terikat dengan masa saya.

“Saya juga perlu fokus untuk terus belajar. Oleh itu, saya menerima tawaran berlakon kerana ia tidak mengganggu masa saya untuk belajar,”

“Saya tetap saya. Walaupun orang ramai menganggap wajah saya mirip Selena Gomez. Tipulah kalau saya tidak rasa bangga dan gembira apabila orang ramai menganggap sedemikian.

“Bagi saya, ia satu penghormatan dan saya tidak bermegah-megah dengan keadaan itu, malah saya sedar siapa diri saya,” katanya.

Biodata  gadis Sabah Mirip wajah artis  Selena Gomez

Nama:Phanthegerow Louiselle Leo Estrop
Nama panggilan:Phan
Umur :18 Tahun
Asal: Sabah
Kacukan:kacukan Kadazan-Dusun dan Belanda
Pernah memenangi pertandingan Female Icon Sabah 2015

Gambar gadis Sabah Mirip wajah artis  Selena Gomez

Gambar lama gadis Sabah Mirip wajah artis  Selena Gomez

Tags: #Biodata Gadis Sabah Mirip Selena Gomez #Biodata Gadis Sabah Mirip wajah dengan Selena Gomez #Biodata Gadis Sabah Mirip wajah Selena Gomez #gambar Gadis Sabah Mirip Selena Gomez #gambar terkini gadis Sabah Mirip wajah dengan Selena Gomez #gambar terkini Gadis Sabah Mirip wajah Selena Gomez #Phanthegerow Louiselle Leo Estrop