BAYI SEPERTI IKAN DUYUNG LAHIR DI JOHOR-6 GAMBAR

7409 views

baby duyung

 

BAYI SEPERTI IKAN DUYUNG LAHIR DI JOHOR-6 GAMBAR | JOHOR-Seorang bayi yang  dilahirkan seperti ikan duyung ,bayi yang menyerupai ikan duyung ini  lahir di daerah pontian johor.namun tidak pasti sama ada benar ataupun tidak kami pun belum dapat pengesahan berita ini,lihatlah sendiri keadaan bayi yang dikatan seperti ikan duyung  tersebut.

11077807_797370737003670_1448357378_n

Adakalanya manusia yang tidak cukup sifat mempunyai iman yang tinggi berbanding kita yang cukup sifat. Berbalik kepada tajuk diatas sekeping gambar bayi menjadi viral dilaman sosial kerana didakwa dilahirkan seperti ikan duyung.

kejadian pelik dan aneh seperti ini pernah berlaku di china namun bayi tersebut meningga dunia selepas 8 jam dilahirkan.

ikan_duyung

 

china+mermaid+baby

 

 
Maria Elizabeth dari Kampung Garam, Daerah Kota Uneng Wilayah Sikka telah melahirkan seorang anak perempuan yang mempunyai kaki seperti ikan duyung.bayi-duyung

allahuakbar..apabila melihat sikecil dalam keadaan seperti itu sayu hati,beruntung kita yang dilahirkan dengan cukup sifat dan akal,namun kenapa kita masih dengil untuk berzukur keatas nikmat yang allah bagi.sama-sama kita renungkan dan sama-sama kita memperbaiki diri.

Tags: #BAYI DUYUNG DI JOHOR #BAYI LAHIR SEPERTI IKAN DUYUNG #BAYI SEPERTI IKAN DUYUNG #GAMBAR BAYI SEPERTI IKAN DUYUNG