Azwan Ali Hina Mangsa Kemalangan Jalan Raya

838 views

AZWAN ALI MAKI MANGSA KEMALANGAN JALAN RAYA

Azwan Ali Hina Mangsa Kemalangan Jalan Raya | Selebiriti yang sudah pun dikenali ramai dengan nama Diva AA(Azwan ali) sekali lagi mencetuskan kemarahan orang ramai dengan perlakuan yang kurang sopannya terhadap mangsa kemalangan jalan raya yang pulang beraya dari kampung masing-masing.

Dia menulis, “Jom tengok Buletin Utama! Berapa ekor yang mati accidents punya nak raya! Eloklah penuhkan kubur.”

azwan1 (1)

Cukup Aneh apabila azwan ali yang  sudah menunaikan ibadah umrah sebanyak 8 kali masih tidak dapat merubah perangainya yang kian tidak di sukai oleh ramai.baru baru ini nabil yang menjadi bahan kutukannya disebabkan pelawak tersebut tidak menegurnya semasa balik dari pada umrah.

Seperti yang di lansir dari pada mynewshub,Tidak dapat dipastikan kenapa Azwan mengeluarkan kenyataan seperti itu di laman sosialnya. Mungkin dia prihatin dengan peningkatan kadar kemalangan jalan raya yang sering berlaku ketika menyambut hari perayaan agaknya?

Tapi rasanya tak manis dia mengeluarkan komen menggunakan kata-kata yang agak kasar seakan-akan menghina mangsa kemalangan.

Cuba bayangkan apa perasaan ahli keluarga mangsa kemalangan jika mereka membaca twit Azwan ni? Dalam menggunakan media sosial, soal adab dan tingkah laku perlu juga dijaga.

Tags: #azwan ali #azwan ali hina mangsa kemalangan #azwan ali maki mangsa kemalangan #diva aa #mangsa kemalangan jalan raya