Artis Wanita Popular Berstatus Janda Anak Tiga Di Tangkap Khalwat

4700 views

khalawat

Artis Wanita Popular Berstatus Janda Anak Tiga Di Tangkap Khalwat | Kuala Lumpur: Seorang pelakon berstatus janda berusia 33 tahun yang sinonim dengan filem seram dicekup oleh sepasukan anggota penguat kuasa selepas dipercayai berkhalwat bersama pasangannya di sebuah kondominium, Ukay Perdana dekat sini, awal pagi tadi.

Tangkapan dilakukan dalam satu siri serbuan Bahagian Penguatkuasaan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) pada 3.23 pagi ini kediaman pelakon itu berdasarkan maklumat orang awam.

Sumber berkata, kedua-dua pasangan berkenaan ditahan selepas gagal menunjukkan sebarang dokumen menunjukkan mereka mempunyai sebarang ikatan mahram.

Difahamkan, pelakon mempunyai tiga anak itu dilaporkan pernah membintangi beberapa filem tetapi cukup sinonim dengan filem seram dan watak hantu.

putri mardian

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Ampang Asisten Komisioner Khairuldin Saad mengesahkan menerima laporan 3.44 pagi dan menyerahkan kes itu kepada JAIS untuk siasatan lanjut.

jangan ketinggalan : Pelakon Wanita Puteri Mardiana Dicekup Khalwat Dengan Suami Orang

Tags: #artis bersetatus janda di cekup penguat kuasa #artis berstatus janda di tangkap bezina #artis berstatus janda di tangkap jais #artis berstatus janda di tangkap kahalwat #artis janda anak tiga berkhalwat #artis janda anak tiga di tangkap ber kahalwat #artis janda anak tiga di tangkap jais #artis janda anak tiga di tangkap khalwat #artis kantoi berkhalwat #artis wanita berstatus janda di cekup berkhalwat #artis wanita bestatus janda di tangkap berkahlawat #artis wanita di cekup berkhalwat #artis wanita di tangkap berzina #artis wanita di tangkap khalwat #artis wanita popular di tangkap berzina #artis wanita popular di tangkap jais #artis wanita popular di tangkap khalwat #janda anak tiga #janda anak tiga ditangkap khalwat #pelakon berstatus janda di tangkap berzina #pelakon berstatus janda di tangkap khalwat #pelakon janda anak tiga di tangkap kahlwat