Ajal Si Anak Sulung Harapan Ibu & Dua Adik Kembar

3291 views

Ajal Si Anak Sulung Harapan Ibu & Dua Adik Kembar|Seorang remaja yang bakal menyambut hari ulang tahun 09/04/2017 mendatang tidak kesampaian apabila arwah maut di tikam hingga usus terburai oleh begal (curi,rompak,bunuh) di lampung desa Natar semalam.

Dimaklumkan ketika itu Bunga Fikalia baru sahaja balik kerja sebagai pengukur kelapa ingin kepasar menolong ibunya menjual kek menaiki motorsikal

Dalam perjalanan dipercayai mangsa ditikam dari belakang oleh sekumpulan lelaki tidak di kenali sebelum perutnya di robek hingga meninggal

sekumpulan lelaki berkenan juga melarikan motor milik mangsa.

Parjiah (42), ibunda Bunga tidak dapat menahan pilu apabila anak sulung yang merupakan tulang punggung dan harapan keluarga mereka selepas ketiadaan bapanya itu kini sudah tiada.

Parjiah juga berkata,bahwa anaknya itu sempat meminta izin kepadanya,untuk membuat doa selamat untuk merayakan hari lahirnya yang ke 18.

Mangsa adalah anak sulung dari tiga beradik yang merupakan pelajar cemerlang.

Namun sayang arwah sengaja berhenti sekolah semata mata untuk memberi ruang kepada dua adik kembarnya untuk belajar memandang mereka bukanlah keluarga yang berada.

Dari lokasi kejadian wartawan eberita nusantara news memberitakan

Tags: #Ajal Si Anak Sulung Harapan Ibu & Dua Adik Kembar