Adik Muhammad akhirnya hembus nafas terakhir

3747 views

Adik Muhammad akhirnya hembus nafas terakhir|Kanak-kanak Muhammad Rusyaidi Mohamad Na’am, 5, yang yang kritikal selepas ditemui tidak sedarkan diri di kolam terbiar di Kuala Nerang, Khamis lalu, meninggal dunia hari ini.

Bapanya, Mohamad Na’am Othman, 37, memaklumkan berita sedih itu menerusi WhatsApp kepada Harian Metro, 10.15 pagi hari ini.

Katanya, anak tunggalnya itu menghembuskan nafas terakhir ketika menerima rawatan di Hospital Sultanah Bahiyah (HSB), Alor Setar.

“Salam…anak saya dah meninggal…nak sampai Kampung Semeliang di Kuala Nerang tak tau pukul berapa,” katanya melalui aplikasi WhatsApp, hari ini.

Dalam kejadian 3.30 petang Khamis lalu, Muhammad Rusyaidi bersama rakannya, Nur Damia Nadhirah Shahrudin, 5, ditemui lemas di kolam tadahan air terbiar di Batu 19, Kampung Baru Padang Lalang itu, dipercayai terjatuh.

Mereka kemudian dikejarkan ke Hospital Kuala Nerang untuk rawatan, namun Nur Damia disahkan meninggal dunia sejurus tiba manakala Muhammad Rusyaidi dirujuk ke Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Sultanah Bahiyah.

Tags: #Adik Muhammad akhirnya hembus nafas terakhir