7 Gambar Sekitar perkahwinan Nor Syafiqah Mangsa Toreh Muka

4653 views

Screen Shot 2015-01-02 at 12.00.11 PM

 

  7 Gambar Sekitar perkahwinan Nor Syafiqah Mangsa Toreh Muka | nor syafiqah 22 tahun yang terlibat dalam satu kes rompakan ngeri sehingga mukanya yang ditoreh penyamun menggemparkan seluruh rakyat malaysia, dalam gambar perkawinan nor syafiqah dengan bakal suaminya nampak sangat serasi dan mukanya pun semakin pulih daripada kecideraan beberapa bulan lalu.

Screen Shot 2015-01-02 at 12.00.34 PM

gadis berasal daripada kelantan ini,selamat melangsungkan pernikahannya semalam 1 january 2015 bersama tunangnya yang setia dan tersayang.dipahamkan majlis resepsi  akan berlangsung dalam masa tiga bulan lagi bersama majlis perkahwinan abangnya.

Screen Shot 2015-01-02 at 12.00.51 PM

pernikahan ini telah disegerakan oleh keluarganya selepas kejadian rompakan itu menimpa nor syafiqa,para ahli kedua keluarga tersebut berharap pernikahan ini dapat memulihkan kembali semangat nor syafiqah seperti yang pernah diceritakan bakal suaminya nor syafiqah adalah seorang yang ceria,selepas beberapa bulan nampak parut di wajahnya juga semakin pulih dalam gambar.

eberita.org ucapkan tahniah di ucapkan buat nor syafiqah dan pasanganya.sesungguhnya cobaan adalah satu rahmat dimana kita tak tau letak kebaikannya.

Tags: #gambar kahwin nor syafiqah #gambar perkawinan nor syafiqah #gambar sekitar #Gambar Sekitar perkahwinan Nor Syafiqah #Mangsa Toreh Muka #nor syafiqah #nor syafiqah dan tunangnya kawin #nor syafiqah kahwin #perkahwinan Nor Syafiqah #perkahwinan'