5 Tanda Wanita Miliki Nafsu Yang Tinggi

1859 views

kolkan

5 Tanda Wanita Miliki Nafsu Yang Tinggi|Manusia secara fitrahnya tidak boleh lari dari keinginan bercinta. Bercerita tentanghal itu nafsu  wanita seringkali diketepikan karena biasanya lelaki yang selalu mengajak untuk melakukannya ,kita mendengar tentang beberapa pendapat atau mungkin mitos tentang mengenali ciri-ciri wanita yang mempunyai nafsu seks yang kuat.

Petua ini telah menular sejak zaman dahulu lagi. Agak lawak juga bila dibaca.

Ini antara ciri-ciri wanita yang benafsu tinggi :

1- Berbulu lebat

Wanita yang memiliki bulu roma lebat dikatakan mempunyai nafsu dan ghairah seks yang tinggi. Tak kisahlah bulu pada tangan, ketiak, betis, kening atau lain-lain.

2- Bibir Tebal

Wanita yang mempunyai bibir yang tebal juga dianggap mempunyai ghairah  yang tinggi. Ada yang beranggapan saiz dan bentuk bibir seseorang wanita adalah sama dengan saiz bibir faraj.

3- Berbadan Sedikit Bongkok

Ada juga petua yang menyatakan bahawa wanita yang sedikit bongkok sering melakukan seks oral pada pasangan, oleh itu wanita-wanita ini memiliki nafsu seks yang tinggi.

4- Leher Bergaris

Wanita yang mempunyai leher bergaris (gelang) juga dikatakan mempunyai nafsu seks yang tinggi. Wanita seperti ini cepat terangsang dengan ciuman dan pelukan.

Tidak pula dapat penulis pastikan sejauh manakah kebenaran petua ini kerana belum ada hasil kajian yang mengesahkan bahawa semua petua ini adalah fakta. Walaubagaimana pun, adakah anda dalam kategori empat diatas.

5.Panjang kaki.

Wanita yang memiliki kaki panjang juga dipercayai seorang wanita yang bernafsu tinggi,akan tetapi nafsu wanita berkaki panjang bukanlah untuk seks,akan tetapi wanita “kaki shoping”,sila elakkan wanita jenis kaki seperti ini jika poket anda tidak tebal.

Tags: #Bernafsu #Kuat” #Tanda #Tinggi #Wanita