5 GAMBAR: Aksi Daring Nabila Huda Dalam Majalah GLAM

2329 views

nabilla

 

SEJAK kebelakangan ini, nama Nabila Huda kembali menghangatkan radar seni hiburan tanah air apabila bakat lakonannya diiktiraf dengan pencapaian anugerah Festival Filem Malaysia ke 26 dan Anugerah Skrin 2014 yang berlangsung minggu lalu.

Namun, di sebalik kejayaan dalam bidang seni, Nabila atau Abil masih lagi tidak dapat lari daripada kisah kontroversi dan terbaharu aksi ‘photoshoot’nya bersama sebuah majalah fesyen berprestij di Malaysia menjadi bual bicara peminatnya di luar sana kerana mereka beranggapan pakaian yang dikenakan anak sulung Amy Search ini kelihatan agak seksi dan terlalu mendedahkan.

Mungkin Abil tak boleh menolak kerana kemungkinan besar busana yang digayakannya itu disediakan oleh team editorial majalah terbabit bagi memenuhi tema isu muka hadapan yang dihiasi olehnya.

Walaupun kelihatan agak daring tapi tak dapat dinafikan hasil bidikan jurugambar ini menghasilkan satu seni foto yang sangat cantik malah menyerlahkan lagi seri wajah ibu kepada Keisha Laila ini. – MYNEWSHUB.CC

 

billanabillanabilla

 

 

Tags: #aksi daring nabila huda #foto artis bogel #foto bogel nabila huda #foto nabila di majalah glam #gambar nabila huda hot #gambar seksi nabila huda #hot seksi artis malaysia #nabila huda bogel