3 Gambar Bogel Fara Mendoza Sambut Tahun Baru Tersebar

2889 views

3 Gambar Bogel Fara Mendoza Sambut Tahun Baru Tersebar|Meskipun jarang muncul di layar tv,Fara mendoza kembali menjadi sebutan dengan terlibatnya kontroversi panas apabila pelakon wanita itu memuat naik gambar separuh bogelnya di instagram bersama jutawan kosmetik Safiey Illias ketika menyambut tahun baru 2018 di pantai cenang langkawi.

Dalam gambar berkenan Fara mendoza memakai baju tembus pandang hingga menampakkan bra dan coli warna hitam gelak menari mengikut alunan lagu bersama safiey.

Ekoran daripada itu,Fara mendoza menjadi kecaman natizen dan menyuruh pelakon wanita itu untuk murtad dari pada menjadi hinaan orang lain.

Walau bagaimanapun,menerusi satu entri di instagram beliau,fara mendoza meminta kepada orang ramai agar berhenti melebel dan menilai dirinya,kerana kehidupannya sangat berbeda dengan orang lain.

Kata Fara sudah sampai masanya mereka di luar sana tahu yang dia sedikitpun tidak terusik dengan kata-kata kesat yang dilemparkan pengikutnya di laman sosial dan meminta mereka juga berhenti menghakimi dirinya.

“Ini adalah diri saya, memang saya berpakaian seksi tetapi saya tidak mahu menjadi seorang yang hipokrit. Saya terima mereka yang cuba memberi nasihat dengan cara yang betul tetapi yang hanya meninggalkan kata-kata kecaman saya harap mereka berhenti sahaja.

“Soal pakaian ini antara saya dengan tuhan, tidak perlu mereka menghakimi saya,” katanya

Gambar separuh bogel Fara Mendoza yang tersebar

Tags: #3 Gambar #Bogel #fara mendoza #sambut #Tahun Baru #Tersebar