2 kali pinangan kekasih ditolak kerana miskin,gadis kecewa bunuh diri

2285 views

2 kali pinangan kekasih ditolak kerana miskin,gadis kecewa bunuh diri|Seorang wanita Sulfiani 22 tahun ditemukan meninggal dunia dikabarkan bunuh diri akibat hubungan cintanya tidak direstui oleh kedua orang tua di kampung Melakke Medan

Hal itu di ungkap oleh sahabat mangsa yang mengaku malam sebelum kejadian Sulfiani meluahkan rasa kecewa terhadap kedua orang tuanya melalui perbualan Panggilan talipon.

Dia berkata kalau Semua orang tidak mengizinkan hubungannya dengan Tahir 24,”dan kakaknya akan menjodohkan dengan lelaki lain yang lebih kaya dari tahir ujar Suriani memberikan keterangan semalam Senin (6/3/2017).

Menurutnya mangsa dilarikan kehospital setelah meneguk sebotol racun selepas pinangan kekasihnya tahir ditolak oleh kedua orang tuanya.

Sebelumnya dimaklumkan keduanya berkenalan pada bulan Ramdhan tahun 2015 lalu ketika balik dari solat tarawih.

Sejak perkenalan itu keduanya saling bertukar no Hp hingga menjalin hubungan cinta.

Pada pertengahan tahun 2016 lalu tahir juga pernah masuk meminang Sulfiani,namun pinangannya ditolak kerana wang hantaran tidak dapat dipenuhi oleh tahir.

Namun pada minggu lalu tahir kembali masuk meminang,pun pinangannya juga ditolak dengan alasan Sulfiani sudah di jodohkan dengan lelaki yang lebih matang dan kaya Selain dari menaikkan jumlah wang hantara yang seorah segaja di naikkan.

Sulfiani yang kecewa dengan sikap kedua orang tua dan kakaknya gelap mata meneguk racun tikus hingga nyawanya tak bisa diselamatkah.

Sementara Tahir yang dihubungi pemberita sebentar tadi masih belum bisa┬ámemberikan keterangan,”saya masih tak boleh memberikan komen apa-apa,anda pasti tahu rasa kalau ditinggal orang yang kita sayang selama lamanya,katanya

Tags: #2 kali pinangan kekasih ditolak kerana miskin #gadis kecewa bunuh diri

Author: 
author